Otvorenje novog salona

2. studenog u Varaždinu je započeo s radom ekskluzivni i jedinstveni salon za njegu kose, noktiju i šminkanje – STUDIO M.

Mnogim Varaždinkama i Varaždincima već dobro poznati frizerski salon STUDIO M proširio je ponudu usluga i zasjao u novom ruhu i u novom prostoru, u Optujskoj 25. Novi STUDIO M otvorila je Marijana Batinić u ponedjeljak 31. listopada uz interesantan i bogati program i izvrsne specijalitete varaždinskih kuhara i slastičara.

Za potpuno opuštajuće iskustvo STUDIO M ima i nove udobne masažne praonice, koje će vas opuštati dok ste prepušteni stručnim rukama frizerki. U želji za proširenjem u salonu je uvedena i usluga njege i oblikovanja noktiju. Kako bi svojim klijenticama nastavili pružati samo najbolje usluge i proizvode, tako i nove ponuda uključuje pažljivo birane brendove s kojima će raditi, pa je STUDIO M prvi salon u Varaždinu koji radi sa svjetski poznatim brendom OPI.

Novost je i duže radno vrijeme koje će usrećiti sve dosadašnje i buduće korisnike – svakim radnim danom od 8 ujutro do 8 navečer, te subotom od 8 ujutro do 6 popodne.

Osim noktiju, STUDIO M nudi još jednu novu uslugu – profesionalno šminkanje dekorativnom kozmetikom M.A.C.. Melita Ivšić prošle je godine odlučila ući i u svijet profesionalne šminke, te završila edukaciju kod Marije Butković koja joj je otkrila sve tajne profesionalnog make-upa. Uz sve novitete u ponudi, STUDIO M ponosi se i vrlo pažljivo uređenim interijerom inspiriranim vodećim trendovima u svijetu ljepote kako bi pružio udobnu i opuštajuću atmosferu svojim korisnicima.

Odgovori